Vindecare în stare Theta

Reading Time: 2 minutes

Cunoscută sub denumirea internațională de ThetaHealing, vindecarea în stare Theta promite rezultate transformatoare.

După 20 de ani de lucru cu și pe ea însăși – interval în care a avut mai multe probleme de sănătate pe care a reușit să și le auto-vindece, dintre care un atac de cord și o tumoră gravă la picior –, în anul 1995, fondatoarea Vianna Stibal a realizat că descoperirile sale pot schimba în bine și viețile altor oameni ca ea. De atunci, prin ateliere cu public și cursuri de inițiere pentru practicieni ThetaHealing, ea a introdus această modalitate terapeutică nouă în majoritatea țărilor din lume, inclusiv la noi, în România.

Principiile de la baza ThetaHealing sunt clare: printr-un set de tehnici specifice, misiunea terapeutului este să inducă clientul în starea undelor cerebrale cu frecvență Theta, adică acea stare pe care o avem atunci când dormim și visăm. Scopul este acela de a accesa partea subconștientă a minții, adică dimensiunea ce se află dincolo de partea conștientă. Spre deosebire de cele conștiente, informațiile din subconștient – gânduri, dorințe, credințe – nu ne sunt cunoscute, reprezentând „un secret” ascuns în propria minte, dar unul care ne influențează cu putere viața din spatele culiselor.

Prin tehnica ThetaHealing însă, clientul poate în sfârșit să ia contact cu informațiile ascunse în subconștientul său și să observe, sub îndrumarea terapeutului, ce gânduri, credințe și limitări există acolo, care îi afectează în mod direct și negativ viața. Theta e stadiul elevat la care creierul uman ajunge automat în timpul viselor nocturne și a meditației, spațiul mental din care, așa cum a descoperit Vianna Stibal, se pot schimba instantaneu tiparele și convingerile negative cu unele constructive și mai sănătoase.

Împreună, prin întrebări din partea terapeutului și răspunsuri din partea clientului aflat în starea de conștiință modificată natural prin undele creierului, cei doi lucrează să schimbe pe loc și definitiv tot ceea ce provoacă suferință. Prin sesiuni de ThetaHealing, se pot rezolva atât probleme de sănătate, cât și cele de natură emoțională.

Articolul precedent