HEPATOPROTECT REGENERATOR FORTE*28CPS MOI

Fosfolipidele esenţiale din compoziţie susţin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esenţială în procesul de înreţinere şi regenerare hepatică.

HEPATOPROTECT REGENERATOR*32 CPS MOI BIOFARM

Fosfolipidele esenţiale din compoziţie susţin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esenţială în procesul de înreţinere şi regenerare hepatică.

HEPATOPROTECT FORTE*50CPR BIOFARM

Protejează natural ficatul, datorită acţiunii antioxidante a dozei extra de silimarină: ajută la detoxifierea efectelor nocive exercitate asupra ficatului ale poluării, diverselor substanţe chimice – alcool, tutun, medicaţie hepatotoxică.

TINERO GEL*40G IASI

Tinero® este un produs cosmetic destinat îngrijirii pielii cu imperfecţiuni şi care prezintă exces de sebum, roşeaţă, mâncărime, pori dilataţi, puncte negre. Tinero® are rol în regenerarea pielii, aceasta devenind vizibil mai luminoasă, mai netedă şi mai catifelată.

FLUXIV CREMA*100G IASI

Fluxiv® cremă tonică este un produs cosmetic ale cărui ingrediente contribuie la menţinerea elasticităţii, hidratării şi tonicităţii pielii, asigură emolierea pielii, protejează microcirculaţia de la nivelul acesteia, oferind confort şi relaxare pentru picioarele tale.

FLUXIV CREMA*40G IASI

Fluxiv® cremă tonică este un produs cosmetic ale cărui ingrediente contribuie la menţinerea elasticităţii, hidratării şi tonicităţii pielii, asigură emolierea pielii, protejează microcirculaţia de la nivelul acesteia, oferind confort şi relaxare pentru picioarele tale.

FLUXIV*60CPR

Fluxiv® – supliment alimentar destinat creșterii calității vieții pesoanelor care au un disconfort deteminat de funcționarea defectuoasă a sistemului venos la nivelul membrelor inferioare sau a venelor hemoroidale. Fluxiv® este o combinație de trei bioflavonoide, substanțe cu multiple acțiuni benefice în organismul uman – diosmină, hesperidină, troxerutin și vitamina C. Toate aceste  componente acționeazaă sinergic, potențându-și reciproc acțiunea, având o mai mare eficacitate în menținerea sănătății venelor și capilarelor.

LAROGRIP BABY LOTIUNE FL*100 ML

Uleiuri esenţiale de lămâie, lavandă, muşeţel roman, arbore de ceai australian şi portocală, alcool denat, acid acetic

LAROGRIP FRECTIE*100ML LAROPHARM

Ulei esenţial de scorţişoară, ienupăr, pin și eucalipt, alcool denat, salicilat de metil, mentol.

HUMER Stop Virus

„Formula HUMER STOP VIRUS este acidă, protectoare si hidratantă. Formează o peliculă apoasă pe mucoasa nazală (poarta principală de intrare a virusurilor spre căile respiratorii superioare).
Pelicula reține virusurile și ajută organismul să le elimine, înainte ca acestea să se înmulțească.”

SECOM BABY’S JARRO-DOPHILUS 70G

„Supliment alimentar Baby’s Jarro-Dophilus® + GOS, Jarrow Formulas, 71g pudră cu rol în echilibrarea florei intestinale la nou-născuți și copii mici.
Asociere de bacterii benefice (probiotice) și fibre solubile (prebiotice) documentate științific, cu rol în echilibrarea florei intestinale.”

SECOM SYSTEM WELL ULTIMATE IMMUNITY 30TB

„Supliment alimentar SystemWell® Ultimate Immunity™ 30tb, Nature’s Way, 30 tablete, formula avansata cu rol in susținerea imunității.
Formulă avansată pentru susținerea imunității, ce acționează la nivelul tuturor componentelor sistemului imunitar: circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular și digestiv.”

SEPTILIN SIROP*200ML

Septilin® sprijină sănătatea sistemului imunitar și ajută la protecția sănătății plămânilor.

SEPTILIN* 100CPR

Septilin® sprijină sănătatea sistemului imunitar și ajută la protecția sănătății plămânilor.

IMUNOFIX 60cps

IMUNOFIX 30cps

EQUILIBRA* 60 CPS ANTIBIOTICE

Asocierea magneziului cu Vitamina B6, in suplimentul Equilibra® se bazează pe cumularea efectelor benefice ale celor două elemente, în special la nivelul celulei nervoase şi implicarea în funcţionarea normal a organismului. Vitamina B6 favorizează absorbţia şi menţinerea magneziului în organism.

NERVOCALMIN RELAXARE * 20CPS MOI

Contribuie la păstrarea bunei dispoziţii, a unui nivel de optimism şi a unei percepţii reale asupra vieţii, datorită acţiunii sinergice a celor patru extracte uscate de Valeriană, Roiniţă, Mentă şi Floarea pasiunii.

NERVOCALMIN SOMN USOR CU VALERIANA * 20CPS

Induce natural un somn liniștit și odihnitor pe toată durata nopţii. Nu dă somnolență, nu dă dependență. Efect rapid, pentru un somn liniștit.

GINKGO BILOBA FORTE CT*20 CAPS LAROPHARM

Extract hidroalcoolic uscat din frunze de Ginkgo Biloba 80 mg

TUSSAVIT 250 G

Sirop tuse util în tusea productivă cât și uscată. Conține cimbru și pătlagină. Gust plăcut.

SEPTOSOL CT*20 COMPR DE SUPT

Ameliorează durerile în gât și are efect antiseptic. Împrospătează respirația. Menţine sănătatea căilor respiratorii superioare. Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

SEPTOSOL MIERE SI LAMAIE CT*20 COMPR DE SUPT

Ameliorează durerile în gât. Împrospătează respirația. Menţine sănătatea căilor respiratorii superioare. Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

LAROGRIP VAPORIN*25G LAROPHARM

Ulei esențial de terebentină, ulei esențial de eucalip, ulei esențial de nucșoară, ulei de cedru, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de ienupar, mentol, camfor, timol.

Adult Guard D3

2000 UI de vitamina D3 într-o picatură de Adult Guard3. Ușor de administrat datorită picurătorului atașat dopului. Vitamina D:
– contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a sistemului neuromuscular și a sistemului respirator.
– contribuie la absorbția normală a calciului și fosforului și la la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge;
– contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

CAVIT JUNIOR MULTIVITAMINE CIOCOLATA CT*20 TB MASTICABILE

Cavit Junior® este o sursă de vitamine esenţiale pentru copii care ajută la menținerea sănătății. Cavit junior® cu aromă de ciocolată este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 şi C) și la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C). Nu conţine coloranţi sau conservanţi artificiali.

CAVIT JUNIOR MULTIVITAMINE VANILINA CT*20 TB MASTICABILE

Cavit junior® este o sursă de vitamine esenţiale pentru copii care ajută la menținerea sănătății. Cavit junior® cu aromă de vanilină este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 şi C) și la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C). Nu conţine coloranţi sau conservanţi artificiali.

CAVIT JUNIOR CAISE*20 TB MASTICABILE

Cavit junior® este o sursă de vitamine esenţiale pentru copii care ajută la menținerea sănătății. Cavit Junior® cu aromă de caise este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 şi C) și la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C). Nu conţine coloranţi sau conservanţi artificiali.

CA MG ZN CT*20 COMPR LAROPHARM

Calciu 399, 6mg, Magneziu 240 mg, Zinc 12mg

CALCIU D3 CT*30 COMPR FILM LAROPHARM

Calciu 600 mg, Vitamina D3 (400 UI) 10μg

VITAMINA C RETARD + ZINC CT*30 COMPR ELIB PREL

Acid Ascorbic 600 mg, Zinc 15mg

SECOM ALIVE! WOMEN’S ULTRA CT*30 TAB

„Supliment alimentar Alive!™ Women’s Ultra, Nature’s Way, 30 tablete filmate formulă concepută pentru femei cu rol în susținerea necesarului de energie.
Formulă complexă, special concepută pentru femei, ce susține necesarul energetic zilnic și oferă suport pentru funcționarea normală a intregului organism.”

SECOM ALIVE! MEN’S ULTRA 50+ CT*30 TAB

„Supliment alimentar Alive!™ Men’s 50+ Ultra, Nature’s Way, 30 tablete filmate formulă special concepută pentru bărbații de peste 50 de ani.
Formulă complexă imbunătățită cu extract de Palmier pitic, special concepută pentru bărbații de peste 50 de ani, ce oferă suport nutritiv adaptat vărstei și susține funcționarea normală a prostatei.”

SECOM ALIVE! MEN’S ULTRA CT*30 TAB

„Supliment alimentar Alive!™ Men’s Ultra, Nature’s Way, 30 tablete filmate formulă concepută pentru bărbați cu rol în susținerea necesarului de energie.
Formulă complexă, special concepută pentru bărbați, ce oferă suport nutritiv specific pentru susținerea energiei și funcționarea normală a întregului organism.”

SECOM ALIVE! WOMEN’S ULTRA 50+ CT*30 TAB

„Supliment alimentar Alive!™ Women’s 50+ Ultra, Nature’s Way, 30 tablete filmate formulă special concepută pentru femeile de peste 50 de ani.
Formulă complexă îmbunătățită cu extract din semințe de in, special concepută pentru femeile de peste 50 de ani, ce oferă suport nutritiv specific vărstei și susține sănătatea organismului feminin în timpul menopauzei.”

SECOM ALIVE! (FARA FIER) 30TB

„Supliment alimentar Alive!™ (fara fier adaugat), Nature’s Way, 30 tablete complex de vitamine și minerale, pentru necesarul tău zilnic de energie.
Fii plin de energie cu Alive!™. Mai mult decât un complex de vitamine și minerale, Alive! conține 133 de ingrediente naturale esențiale, pentru necesarul tău zilnic de energie.”