Vezi valabilitatea promoțiilor în farmaciile partenere Respiro din orașul tău!

ZDROVIT PROFLEXON GEL* 100 ML

Recomandat îngrijirii pielii persoanelor care se confruntă cu dureri articulare și este ideal a se utiliza după activități sportive.

DIABETEGEN CREMĂ PENTRU REGENERAREA ȚESUTURILOR TUB*15 G

Diabetegen este un produs dermato-cosmetic, dedicat tratării rănilor și problemelor pielii. Nu este recomandat doar rănilor diabeticilor, ci oricărui tip de problemă a pielii care necesită regenerarea țesutului: rănile piciorului diabetc, alte  răni, escare, ulcerații ale pielii, zgârieturi, acnee, inflamație psoriatică a pielii, arsuri, degerături, iritații, hemoroizi.

PFOC ELUDRIL EXTRA 0.2%CHX 300ML

Ajută la menținerea unei bune igiene orale atunci când este utilizată în completarea periajului dentar în anumite situații, cum ar fi: gingii iritate ca urmare a acumulării plăcii bacteriene sau a utilizării aparatelor dentare sau inainte și după tratamentul dentar.

PFOC ELUDRIL CARE APĂ DE GURĂ ANTI-PLACĂ BACTERIANĂ 500ML

Apă de gură cu rol antibacterian recomandată pentru îngrijire complementară sporită dar și pentru persoanele care necesită întreținere post-tratament dupa intervenții stomatologice (continuarea tratamentului parodontal și a implanturilor dentare).

PFOC ELUDRIL APĂ DE GURĂ 500ML

Apă de gură cu rol antibacterian recomandată pentru îngrijire complementară sporită dar și pentru persoanele care necesită întreținere post-tratament dupa intervenții stomatologice (continuarea tratamentului parodontal și a implanturilor dentare).

PFOC ELUDRIL APĂ DE GURĂ 200ML

Apă de gură cu rol antibacterian recomandată pentru îngrijire complementară sporită dar și pentru persoanele care necesită întreținere post-tratament după intervenții stomatologice (continuarea tratamentului parodontal și a implanturilor dentare).

SILIMARINĂ EXTRA FORTE 300MG CT*30CAPS

Silimarina stimulează sinteza proteică la nivelul hepatocitului, accelerând procesul de regenerare a țesutului hepatic și înlocuirea celulelor lezate. În plus, flavonoidele au efect antioxidant, atât prin acțiunea lor directă, cât și prin stimularea sintezei de glutation, împiedicând atacul radicalilor liberi generați de substanțele hepatotoxice sau de procesele inflamatorii.

LIV COMPLEX SILIMARINĂ ȘI ANGHINARE CT* 30 CPS

Livcomplex este un supliment alimentar ce are în compoziție combinația de Fructe de Armurariu și Frunze de Anghinare, care ajută la protejarea celulelor hepatice, susține producerea de bilă și susține sănătatea ficatului.

LIV COMPLEX FORTE CT*30 CAPS

Livcomplex forte ajută la detoxifierea organismului și la menținerea unui ficat sănătos.