HEPATOPROTECT FORTE*50CPR BIOFARM

Protejează natural ficatul, datorită acţiunii antioxidante a dozei extra de silimarină: ajută la detoxifierea efectelor nocive exercitate asupra ficatului ale poluării, diverselor substanţe chimice – alcool, tutun, medicaţie hepatotoxică.

HEPATOPROTECT REGENERATOR*32 CPS MOI BIOFARM

Fosfolipidele esenţiale din compoziție susțin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esențială în procesul de înreținere și regenerare hepatică.

HEPATOPROTECT REGENERATOR FORTE*28CPS MOI

Fosfolipidele esenţiale din compoziţie susţin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esenţială în procesul de întreţinere şi regenerare hepatică.

HEPATOPROTECT*60CPR BIOFARM

Protejează natural ficatul, datorită acţiunii antioxidante a dozei extra de silimarină, ajută la detoxifiere și la reducerea efectelor nocive exercitate asupra ficatului de către poluare sau diverse substanţe chimice – alcool, tutun, medicaţie hepatotoxică.

CAVIT JUNIOR MEMO CIOCOLATA CT* 20 TB MASTICABILE

Cavit junior® memo susține funcționarea normală a sistemului nervos (prin aportul de vitamina C) și susține memoria și concentrarea (prin aportul de lecitină). Sistemul nervos este puntea de legătură între creier şi restul organismului, fiind cel care ne permite să percepem, să înţelegem şi să reacţionăm la lumea din jurul nostru. O funcţionare normală a sistemului nervos atrage după sine şi o capacitate optimă de concentrare, memorare şi atenţie.

CAVIT ADULTI LUTEINA AROMA DE CAISE CT*20 TB MAST

Cavit® Adulti luteină conţine luteină şi vitamine esenţiale pentru adolescenţi şi adulţi, ce contribuie la menţinerea vederii normale (prin aportul de vitamine A, B2).

CAVIT ADULTI MULTIVITAMINE AROMA DE CAISE CT*20 TB MAST

Cavit adulți® este un supliment vitaminic ce contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamine B2, B3, B5, B6 şi C) și la funcționarea normală a sistemului imunitar (prin aportul de vitamine A, B6, C, D).

CAVIT ADULTI MULTIVITAMINE AROMA DE VANILINA CT*20 TB MAST

Cavit adulți® este un supliment vitaminic ce contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamine B2, B3, B5, B6 şi C) și la funcționarea normală a sistemului imunitar (prin aportul de vitamine A, B6, C, D).

CAVIT ADULTI MULTIVITAMINE AROMA DE CIOCOLATA CT*20 TB MAST

Cavit adulți® este un supliment vitaminic ce contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamine B2, B3, B5, B6 şi C) și la funcționarea normală a sistemului imunitar (prin aportul de vitamine A, B6, C, D).

CAVIT JUNIOR IMUN VANILINA CT*20 TB MASTICABILE

Cavit junior® imun asigură o funcționare normală a sistemului imunitar (prin aportul de vitamine A, B6, B9, B12, C, D și de echinacea). Recomandat în special în perioadele reci, pentru întărirea sistemului imunitar, precum și în perioadele de convalescență, pentru a grăbi recuperarea organismului.

CAVIT JUNIOR MULTIVITAMINE CAISE CT*20 TB MASTICABILE

Cavit junior® cu aromă de caise este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 şi C) și la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C). Nu conţine coloranţi sau conservanţi artificiali.

CAVIT JUNIOR MULTIVITAMINE VANILINA CT*20 TB MASTICABILE

Cavit junior® cu aromă de vanilină este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 şi C) și la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C). Nu conţine coloranţi sau conservanţi artificiali.

CAVIT JUNIOR MULTIVITAMINE CIOCOLATA CT*20 TB MASTICABILE

Cavit junior® cu aromă de ciocolată este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii şi extenuării (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 şi C) și la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C). Nu conţine coloranţi sau conservanţi artificiali.

SEPTOSOL CT*20 COMPR DE SUPT

Ameliorează durerile în gât și are efect antiseptic. Împrospătează respirația. Menţine sănătatea căilor respiratorii superioare. Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

CARBOCIT*30 CPR BIOFARM

Absoarbe eficient gazele intestinale, eliminând disconfortul abdominal.

SEPTILIN*100CPR

Septilin are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin efectul imunostimulator, mărind capacitatea de autoapărare a acestuia împotriva infecțiilor.

SEPTILIN SIROP*200ML

Siropul Septilin are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin efectul imunostimulator, mărind capacitatea de autoapărare a acestuia împotriva infecțiilor.

SECOM GR C-YOUR-IMMUNITY FL*30CAPS VEGETALE

Sinergia unică a portofoliului Good Routine®, pe bază de Vitamina C, Quercetina, Hesperidina și Bromelaina, pentru protecția sistemului imunitar & respirator. Triplu mecanism pentru suport imunitar: antioxidant, antiinflamator și antialergic.

SECOM GR GUARD- YOUR-LIVER CT*30 CAPS MOI

Cea mai puternică asociere de extracte naturale standardizate (100 mg Silimarină și 900 mg Fosfolipide esențiale) pentru susținerea funcțiilor de regenerare, detoxifiere și protecție hepatică.

SECOM GR MAG-YOUR-MIND CT*30 CAPS VEGETALE

Singura formulă ce asociază Magneziu Bisglicinat, Rhodiola, Schisandra și Vitaminele B6 și B9 pentru a combate stresul și oboseala.

SECOM GR SYNERGIZE-YOUR-GUT FL*30 CAPS VEGETALE

Număr ridicat de tulpini probiotice asociat cu un prebiotic (Inulina) pentru sănătatea tranzitului intestinal. Formulă stabilă la temperatura camerei.

SECOM IMMUNO C WITH ZINC AND VITAMIN D3 FL*30 CAPS

Formulă complexă pe bază de ingrediente ce acționează sinergic (vitamina C, zinc și vitamina D3), suport în funcționarea normală a sistemului imunitar.

SECOM MSM 90CPS

Formulă sinergică ce conține 5 ingrediente naturale ce susțin mobilitatea articulară și buna funcționare a sistemului osteoarticular.

TUSSAVIT 250 G

Sirop de tuse cu gust plăcut pentru întreaga familie. Conține cimbru și pătlagină. Util în tusea productivă cât și uscată (calmează iritația).

Das Ist Minerale

Produsul se recomandă pentru: • Persoanele care au carențe de minerale • Creșterea puterii de concentrare și focus • Creșterea rezistenței la efort fizic • Femei și fete: de la menstruație la menopauză • Femei însărcinate sau care alăptează • Pacienți în perioada de convalescență

Das Ist Vitamine B

Produsul se recomandă pentru: • Tratamentul avitaminozei • Funcționarea normală a sistemului imunitar (B6, B12, folic acid) • Metabolismul energetic normal (B1, B2, B6, B12, niacina, biotină) • Funcționarea normală a sistemului nervos (B1, B2, B6, B12, niacină, biotină) • Reglarea activității hormonale (B6) și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (B2) • Tratamentul avitaminozei • Pacienții aflați în perioada de recuperare/convalescență • Absorbția în organism a micronutrienților esențiali în lipsa consumului zilnic de fructe și legume • Creșterea aportului de vitamina B12 pentru evitarea anemiei pernicioase

Das Ist Imunitate

Produsul se recomandă pentru: • Prevenția răcelii, a gripei și a altor infecții respiratorii • Persoanele care călătoresc frecvent • Restabilirea echilibrului florei intestinale • Reducerea herpesului • Pregătirea organismului pentru schimbări de temperatură

Vitamina D + zinc 30 cps 

Supliment natural pentru imunitate, recuperare rapidă în gripă, răceală și profilaxia complicatiilor cauzate de virusi și infecții bacteriene.

Das Ist Articulatii

Produsul se recomandă pentru: • Persoanele care au probleme și dureri ale oaselor și articulațiilor • Femei și barbati în perioada de menopauză și andropauză • Adolescenți pentru a susține efortul organismului în perioadele de creștere rapidă • Pregătire înainte de practicarea sporturilor care pun presiune pe oase și articulații

Vitamina C Max Macese 2000mg -cpr.eff x 15 – Novolife

Contribuie la susținerea sistemului natural de apărare a organismului, funcționarea normală a sistemului nervos, reducerea oboselii și epuizării.

AllTussin Tuse Seaca si Productiva -sirop x 120ml – Novolife

Susține funcțiile sistemului respirator și sprijină sistemul imunitar.

SEBORADIN ANTIMATREATA SOLUTIE 5,5 ML *7 FIOLE

Tratament pentru păr și scalp cu mătreață uscată sau grasă. Pentru femei și bărbați. Conține dermosoft® dacalact, un complex de origine naturală, care inhibă formarea mătreții, prin activitatea sa antifungică și antibacteriană.

SEBORADIN ANTI MATREATA SAMPON *200 ML

Pentru păr și scalp cu mătreață uscată sau grasă. Pentru femei și bărbați. Tratamentul conține Piroctone Olamine și Tymol, responsabile pentru efciența împotriva ciupercii Pityrosporum Ovale, care este cauza principală a mătreții.

SEBORADIN OILY HAIR SAMPON *200 ML

Pentru păr care se îngrașă, subțire sau care cade. Îngrijirea părului și scalpului în cazul dermatitei seboreice (DSS – dermatita seboreică a scalpului), psoriazis și mătreață. Pentru femei și bărbați.

SEBORADIN SAMPON IMPOTRIVA CADERII PARULUI *200 ML

Pentru căderea și rărirea părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgene. Pentru femei și bărbați.

EQUILIBRA*60 CPS ANTIBIOTICE

Equilibra este un supliment alimentar ce conține magneziu și vitamina B6. Magneziul este un element mineral esențial în nutriție, în procesul de contracție și de relaxare musculară, cât și în sănătatea sistemului cardiovascular, iar vitamina B6 ajută la buna funcționare a proceselor metabolice și menține echilibrul hormonal.

IMUNOFIX CT 3BLS * 10 CPR

Recomandat adulților și adolescenților peste 12 ani în perioada de tranzit dintre anotimpuri și de adaptare a organismului la temperaturi scăzute.

TINERO GEL*40G

Tinero este un produs cosmetic destinat îngrijirii pielii cu imperfecțiuni și care prezintă exces de sebum, roșeață, mâncărime, pori dilatați, puncte negre. Are rol în regenerarea pielii, aceasta devenind vizibil mai luminoasă, mai netedă și mai catifelată.

BARAKA 100MG*24CPS

Prin componentele antioxidante, calmante și nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigură un suport optim pentru creșterea imunității la copii și adulți și calmează tusea iritativă.

FLUCALM SOL*120ML

Un ajutor prețios în cazul infecțiilor respiratorii.
Sirop Flucalm – conține o combinație de 2 extracte naturale vegetale, ulei de anason stelat și extract lichid de cimbru de cultură, având un plăcut gust aromat.
– anasonul stelat este un arbust originar din China, din ale cărui fructe se extrag uleiuri volatile având proprietăți antispatice (bronhodilatatoare), antiseptice, carminative, tonice și stimulente.
– cimbrul de cultură este o plantă aromată din frunzele și florile căreia se extrag uleiuri volatile cu proprietăți expectorante, cicatrizante, antiseptice și antispatice.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com