Îngrijirea pielii toamna

Reading Time: < 1 minute

În primul rând, hrănește-ți pielea, chiar și atunci când o speli. Alege un săpun sau un gel de duș care este emolient și nu conține parfum. Nu face dușuri prea fierbinți, apa prea fierbinte curăță  uleiurile care protejază pielea. Exfoliază pielea, dar delicat, cu scrub-uri cu formule naturale care nu cauzează iritații ale pielii.

Folosește creme puternic hidratante și emoliente, mai ales noaptea. Protejază-ți în continuare tenul folosind produse ce conțin factor de protecție.

 Grija din interior

Știi cât de importantă este hidratarea pentru pielea ta. Așadar, ai grijă să bei cel puțin opt pahare de apă/ceai pe zi pentru a elimina eficient toxinele de la suprafața pielii. Dacă bei cafea, adaugă câte un pahar de apă la fiecare cafea pe care o bei. Încearcă să mănânci cât mai multe fructe și legume posibil. De asemenea, nu ocoli alimentele bogate în omega 3, vitamina A, C și E, ele ajută la refacerea pielii după vară și o pregătește pentru provocările iernii, păstrându-i strălucirea.

Fructe și legume de sezon care vor avea grijă de tenul tău toamna aceasta: mere, avocado, banane, morcovi, castane, clementine, usturoi, struguri, kiwi, merișoare, gutui, cartofi dulci, portocale, rodii, dovleac.   

Articolul precedent

Articolul următor