Tu ce faci iarna aceasta?

Reading Time: 2 minutes

Iată câteva idei de relaxare și petrecere a timpului liber în această perioadă. Sperăm să te inspire și să te bucuri de momente magice alături de familie sau prieteni.

Ateliere de creație

Cum îți surâde ideea să înveți să faci propriile aranjamente de Crăciun cu brad natural și să le poți oferi cadou? Galeria enRose găzduiește două workshopuri speciale dedicate sezoului de iarnă: Workshop Nordic Tales – Coronițe de Crăciun (13 decembrie 2023) și Workshop de iarnă White Christmas (14 decembrie 2023).

Dacă vreți să faceți cuiva drag un cadou original, îi puteți oferi un voucher la oricare dintre cele 2 workshopuri.

Nu vor lipsi nici surprizele și o atmosferă călduroasă cu oameni frumoși.

Atmosfera târgurilor de Crăciun

Cu siguranță adori orașul împodobit de Crăciun și abia aștepți să simți farmecul sărbătorilor exact ca în copilărie! Anul acesta, Târgul de Crăciun din București va fi organizat în perioada 30 noiembrie- 26 decembrie, în Piața Constituției. Vei avea parte de mâncăruri tradiționale, vin fiert, ceaiuri și ciocolată caldă, vei putea alege cadouri pentru cei dragi din varietatea de produse realizate de meșteri populari sau de artiști plastici, produse specifice de Crăciun și te vei putea delecta cu spectacole și concerte. În Sibiu, târgul de Crăciun își va deschide porțile mai devreme, pe 17 noiembrie și va dura până pe 2 ianuarie 2024, iar în Brașov, Târgul de Crăciun va începe în data de 30 noiembrie și va rămâne deschis până pe 7 ianuarie 2024.