Investește în pasiunile tale

Reading Time: 2 minutes

Te încurajăm fii mai atent la nevoile și dorințele tale și faci pași concreți în direcția visurilor tale. Ce te pasionează? Află cum să-ți găsești preocupări care să-ți aducă relaxare și fericire și, de ce nu, venituri în plus!

Trăim timpuri provocatoare, dar în același timp le putem privi ca o mare oportunitate de creștere, de evoluție și dezvoltare. În cele ce urmează îți dăm câteva idei despre cum îți poți petrece timpul liber învățând ceva nou, îmbrățișând un nou hobby și, poate, descoperindu-ți o altă vocație profesională, mai aproape de sufletul tău.

Dacă ești deschis variantei de a învăța lucruri noi și online, îți recomandăm o platformă ce găzduiește cursuri online cu experți de top, de la cursuri de business, la cursuri de spiritualitate, dezvoltare personală, hobby-uri și tot ce ți-ai putea dori: life-university.ro. Recomandăm cursul de Astrologie, cu Cristina Demetrescu, cel de Tehnici Yoga cu Denis Dochioiu, Cursuri de Make Up cu Mirela Vescan și multe altele!

Pictura, sculptura, desenul, fotografia sunt hobby-uri care îți fac viața mai frumoasă! Poți urma cursuri de inițiere în pictură la Fundația Calea Victoriei (funcatiacaleavictoriei.ro).

Cursurile sunt disponibile online, dar și fizic. Descoperă o selecție largă de cursuri (213.000 de cursuri video online) pe udemy.com.ro. Și în fiecare lună apar cursuri noi! Practic, poți învăța orice, de la programare IT, până la yoga, meditație, design, grădinărit și orice pasiune ai putea avea! Cursurile sunt captivante și accesibile și te fac să vrei să descoperi mai mult și să aprofundezi pe mai departe domeniul respectiv.

Un hobby nu ar trebuie să fie doar o activitate căreia să-i dedici, din când în când câteva momente în timpul liber, ci se poate transforma, cu pasiune și dedicare, într-o sursă de venit sau chiar

într-o carieră. Totul e posibil fără a fi nevoie de ani întregi de studiu sau de experiență.

La Atelierele Ilbah (ateliereleilbah.ro) poți descoperi hobby-uri noi, poți aprofunda unele pasiuni mai vechi și poți obține certificare profesională pentru ele. Te pasionează design-ul interior? Poți să aduci hobby-ul tău la un alt nivel! Cursul de design interior organizat de Atelierele Ilbah te poate ajuta să profesezi în domeniu. Absolvind cursul vei obține o diplomă autorizată și acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

PONT! Dacă nu ți-ai descoperit încă pasiunea, explorează, participă la diferite workshop-uri oferite gratuit pe diverse platforme online!

Articolul precedent

Articolul următor