Reading Time: 4 minutes

TERMENI SI CONDITII

 

  1. INFORMATII DESPRE SITE SI UTILIZAREA ACESTUIA

1.1. Site-ul web www.farmar1.test este proprietatea MEDIPLUS EXIM S.R.L., cu sediul in Mogosoaia, judetul Ilfov, str. Ciobanului nr.133, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Ilfov sub nr. J23/741/2007, avand Cod Unic de Inregistrare RO9311280, numit pe parcursul acestor termeni si conditii de utilizare „Site-ul”.

1.2. Continutul de pe acest Site a fost elaborat in scopul de a furniza informatii generale despre „Programul Respiro”.

1.3. Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse reglementarilor legale in vigoare aplicabile si acestor termeni si conditii de utilizare, inclusiv oricaror politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului.

1.4. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului si termenilor si conditiilor de utilizare prin postarea pe Site, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi termenii si conditiile de utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati Site-ul se va considera ca ati fost de acord cu termenii si conditiile de utilizare in versiunea publicata pe Site la momentul vizitei dumneavoastra.

1.5. Atunci cand vizitati Site-ul pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitati site-ul www.farmar1.test pana cand confirmati luarea la cunostinta.

1.6. Compania va garanteaza acces limitat pe Sitesi nu va confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Companiei fara acordul prealabil scris al acesteia. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere.

1.7. Dreptul de a crea o legatura web –link –catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Companie sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1.8. Nu este permisa abuzarea Site-ului prin introducerea cu buna stiintade virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic.

1.9. In timpul utilizarii Site-ului si a serviciilor sale, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul Site-ului.

  1. PROPRIETATEA INTELECTUALA

2.1. Intregul continut al site-ului www.farmar1.test (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Companiei si este protejat de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.farmar1.test numai in limitele mentionate in prezentul document si legislatia aplicabila in vigoare.

2.2. Puteti folosi continutul Site-ului doar in interesul domneavoastra personal, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Companiei:

1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Companiei asupra continutului;

2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisareacontinutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

3. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare.

2.4. „Respiro” este marca inregistrata a Companiei, avand numar de inregistrare 098563 in registrul marcilor disponibil la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Este interzisa utilizarea acesteia in orice mod, fara un acord scris din partea Companiei.

  1. CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, LINK-URILE CATRE ALTE SITE-URI, ERORI DE FUNCTIONARE

3.1. Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Compania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar fara a se limita la, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Compania nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului. Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.farmar1.test. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

3.2. Anumite parti ale continutului publicat pe Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Compania are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Compania nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

3.3. Anumite link-uri de pe acest Site pot conduce catre alte website-uri care nu se afla sub controlul Companiei. Cand veti da click pe un astfel de link veti parasi acest Site, iar Compania nu are niciun fel de control asupra acestei actiuni si nu accepta nicio responsabilitate referitor la continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

3.4. Utilizati aceste site-uri ale tertelor parti pe propriul risc. Toti termenii si conditiile si politicile site-urilor tertelor parti pe care le accesati vi se vor aplica in timp ce navigati pe aceste site-uri si va recomandam sa verificati acei termeni si conditii.

  1. LEGEA APLICABILA

Orice litigiu care are ca obiect continutul Site-ului va fi solutionat de catre instantele judecatoresti competente potrivit dispozitiilor legale in vigoare si va fi guvernat de legea romana.

  1. CONFIDENTIALITATE

Aceasta declaratie prezinta practicile de informatii pentru continutul acestui Site, incluzand tipurile de informatii care se acumuleaza si se urmareste cum este folosita informatia si cu cine este ea impartita. Pentru cunoasterea drepturilor pe care le aveti, precum si pentru informarea cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa accesati si sa cititi „Politica de confidentialitate” a acestui Site.

Acesti Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.farmar1.test continintreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in termenii si conditiile de utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.