FLUCALM SOL*120ML

Un ajutor prețios în cazul infecțiilor respiratorii. Sirop Flucalm - conține o combinație de 2 extracte naturale vegetale, ulei de anason stelat și extract lichid de cimbru de cultură, având

BARAKA 100MG*24CPS

Prin componentele antioxidante, calmante și nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigură un suport optim pentru creșterea imunității la copii și adulți și calmează tusea iritativă.

SEBORADIN ANTI MATREATA SAMPON *200 ML

Pentru păr și scalp cu mătreață uscată sau grasă. Pentru femei și bărbați. Tratamentul conține Piroctone Olamine și Tymol, responsabile pentru efciența împotriva ciupercii Pityrosporum Ovale, care este cauza principală

HEPATOPROTECT FORTE*50CPR BIOFARM

Protejează natural ficatul, datorită acţiunii antioxidante a dozei extra de silimarină: ajută la detoxifierea efectelor nocive exercitate asupra ficatului ale poluării, diverselor substanţe chimice - alcool, tutun, medicaţie hepatotoxică.

HEPATOPROTECT REGENERATOR*32 CPS MOI BIOFARM

Fosfolipidele esenţiale din compoziție susțin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esențială în procesul de înreținere și regenerare hepatică.

HEPATOPROTECT REGENERATOR FORTE*28CPS MOI

Fosfolipidele esenţiale din compoziţie susţin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esenţială în procesul de întreţinere şi regenerare hepatică.

HEPATOPROTECT*60CPR BIOFARM

Protejează natural ficatul, datorită acţiunii antioxidante a dozei extra de silimarină, ajută la detoxifiere și la reducerea efectelor nocive exercitate asupra ficatului de către poluare sau diverse substanţe chimice -

SEPTILIN*100CPR

Septilin are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin efectul imunostimulator, mărind capacitatea de autoapărare a acestuia împotriva infecțiilor.

SEPTILIN SIROP*200ML

Siropul Septilin are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin efectul imunostimulator, mărind capacitatea de autoapărare a acestuia împotriva infecțiilor.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com